Sök

Objektnr: 23300-

Sverige premiär av framtidens bostadsbod TRYCK HÄR!

Mer information

Dimensioner

Yta

Försäljningsskick

Inredning

Extra information

Allabodar.se kan stolt berätta att vi tagit boende i Skandinavien in i framtiden tillsammans med tillverkaren Volferda Industry.

Som den ända agentur i Skandinavien, så har vi tilldelats 150 enheter som ska säljas i Sverige, Norge och Danmark.

Vad är unikt?

VL-E5 och andra produkter från Volferda är byggd på galvad stålram och klädd med aluminium så dom kan inte rosta och följer alla EU krav eftersom produkterna är under 29kvm så behöver man i regel inte bygglov.

Husen har den senaste tekniken och lyxen som bara finns i sviter på hotell för samma pris som B&B och du kan ställa den vart du vill.

Användningsområden:

t.ex.

  1. Sommarstuga
  2. Glamping
  3. Gäststuga
  4. Mässbod
  5. Uthyrning
  6. Konferensrum
  7. Campingplatser
  8. Billigt boende för studenter.
  9. mm.

Finansiering Från 9.470:- Ex moms.

Finansiering eller köp.

Priset är beroende på utrustning och konfiguration.

Allabodar i Sverige AB kommer att ha en lansering i början på 2024 där vi bjuder in dig som är intresserad att uppleva framtiden och titta på produkten.

Eftersom vi bara tilldelats 150 enheter i hela Skandinavien 2024 så är det dom första som beställer som får leverans i år.

Skicka din intresseanmälan till Info@allabodar.se med dina kontaktuppgifter så sparar vi ditt mail med dina uppgifter och bjuder in för visning när vi har vår första enhet på plats i

Billeberga Sverige.

Har du frågor  på denna produkten eller andra produkter som vi har i lager så kan du nå oss på 010-300 11 13 eller info@allabodar.se

Välkommen in i framtiden !

Vi kan hjälpa till med följande.

– Finansieringslösningar/leasing på alla våra objekt.

-Transport till hela Norden

-Ta fram er egna desing och lösning.

Mer information om finansiering hittar du här

Dokument

Intresseanmälan

Fyll i intresseanmälan genom att klicka på knappen nedan så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.

Shape

Relaterade objekt

Se resten av våra bodar

Att köpa en bod för att driva din gårsförsäljning i är en smart investering. På så vis blir din butik mångsidig, flyttbar och dina varor går att låsa in. Som hemma fast borta!
Om du vill ha mer pengar kvar i börsen när du köper bod, är det smart att köpa en begagnad bod. På så vis håller du kostnaderna nere och får precis det du vill ha!
Ska du välja en rastvagn eller en personalbod? Det broro på vad som är viktigt för dig. Läs om vad du bör tänka på här!
Många drömmer om en sommarstuga. Men varför inte bo i en bod istället? Den kan du utforma precis efter egna preferenser!

Mark/Förarbete

Det finns en del du behöver fundera över innan du tar emot leveransen av din nya modul. Vi hjälper dig givetvis att bena ner vad som behöver göras och införskaffas. Att göra rätt från början sparar dig både pengar och förlänger enhetens livs längd. 

Montering

Man måste inte vara sertifierad montör för att montera våra enheter.

MEN för att dina garantier skall gälla måste allt vara korrekt utfört. Om du känner montaget är bortom din kompetens har vi fleratalet partners runt om i Norden som dagligen jobbar med denna typ av monteringar.

Bygglov

Snårigt, svårt och framför allt tidskrävande. Ja bygglov behövs ju inte alltid när du skall sätta upp en bod/modul. Men hur vet du det?

Objekt: 23300

Sverige premiär av framtidens bostadsbod TRYCK HÄR!

Skicka intresseanmälan

Fält markerade med en * är obligatoriskt