Sök

Gårdsförsäljningen börjar nu - skaffa en butiksbod

Finns det något mer svenskt än att köra längst en landsväg, kantad av vallmo, blåklint och kamomill? Att känna den ljumma brisen smeka mot handen utanför rutan? 

Idag är det vår nationaldag och skolorna börjar, en efter en, att gå på skolavslutning. Vita studentmössor vimlar omkring på stan och många har börjat planera inför midsommar. De små jordgubbsstånden med parasoll och solstol poppar upp längst vägarna. Vad smakar egentligen bättre än svenska jordgubbar?

Det har blivit väldigt trendigt med att besöka gårdsförsäljningar, speciellt nu när regeringen valt att gå vidare med förslaget om gårdsförsäljning av alkoholhaltiga drycker, som beräknas gå igenom och vara genomförbart i början av 2025.

Oavsett vilken verksamhet du bedriver, kan en bod vara ett bra alternativ som en tillfällig lokal. På så vis får du en ytan som du säkert kan förvara dina varor i och anpassa till verksamhetens behov. Många bodar har jalusi för fönsterna och kan utrustas med såväl kylskåp som sittbänkar.

Att investera i en bod är smart. På så vis kan du flytta den, anpassa den när verksamheten växer och nyttja den som förråd efter säsongen. Våra bodar går att anpassa i stort sett hur som helst. Oavsett om du ska ha en kontorsbod, en bostadsbod eller rastvagn så anpassar vi det enligt behoven för verksamheten. Många köper till exempel en bod när de ska renovera köket. Eller, varför inte använda den istället för ett attefallshus? Eller som poolhus? Fantasin sätter gränser, vi är nästintill gränslösa! Om du inte tror oss, ring och fråga!

Vallmo i svensk solnedgång

Nu börjar gårdsförsäljningen – skaffa en butiksbod!

Skicka intresseanmälan

Fält markerade med en * är obligatoriskt